#Новини

11 секція ЖК Синергія Сіті росте вгору! Монтуємо вертикальні елементи 1-го поверху

 

На будмайданчику ЖК Синергія Сіті триває активна фаза монолітних робіт в 11-й секції. Будівельники армують стіни та колони першого поверху, а вже до кінця тижня розпочнуть їх залиття.

 

Багатоповерховий будинок витримує колосальні навантаження, тож всі конструкції мають бути надійними. Саме тому ми будуємо наші ЖК за монолітною технологією. 

Спочатку будівельники в’яжуть каркаси стін та колон з прутів арматури. Потім ця конструкція заливається бетоном. Коли бетон застигне, утворюється моноліт, що забезпечує перерозподіл навантаження та збільшує міцність будівлі. 

Для монолітних робіт ми використовуємо опалубку німецького бренду Peri, який є одним з найбільших в світі виробників опалубки та будівельних риштувань. Системи опалубки від Peri — це добре продумані високотехнологічні продукти, які використовуються на найскладніших будівництвах у всьому світі, наприклад, під час розширення Панамського каналу та реконструкції королівського палацу в Копенгагені.

Правильно зроблений моноліт ефективно витримує навантаження різного типу — просідання грунту, коливання температури та найсильніші опади.

Як тільки монолітники закінчать залиття колон та стін, вони одразу почнуть підготовку до залиття плити перекриття першого поверху.

Ми старанно працюємо над тим, аби новий будинок зростав якнайшвидше, і його майбутні мешканці, як і заплановано, вже в наступному році заїхали в свої готові квартири.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок