#Новини

Розширюємо парковку для мешканців ЖК Green Side

 

Додаткові паркомісця ніколи не зайві. Саме тому в ЖК Green Side з’явиться ще один паркувальний майданчик. 

 

ЖК Green Side був введений в експлуатацію майже 3 роки тому. Проте ми не закінчуємо співпрацю з інвесторами після передачі ключів від квартир. Нам важливо, аби збудовані нами комплекси розвивалися та повсякчас залишалися комфортними.

Саме тому, Будівельна група Синергія й надалі покращує прибудинкову інфраструктуру та побут мешканців. Нещодавно ми розпочали облаштування додаткового паркувального майданчика біля 2 будинку комплексу. Там буде створено близько 50 нових паркомісць, що дозволить мешканцям ще зручніше паркувати свої автомобілі.

Наразі ми вже підготували основу під майданчик та викладаємо на ньому бруківку. Чому ми обрали бруківку, а не асфальт? Адже вона витримує значно більші навантаження (що особливо важливо для паркувальних зон) та добре відводить опади. Тож, парковка з бруківки служитиме значно довше та буде зручнішою за звичайний асфальтований майданчик.

По завершенні мурувальних робіт, ми нанесемо на майданчику навігаційну розмітку. Вона запобігає хаотичному паркуванню та створює максимально можливу кількість паркомісць.

Для жителів Синергії тільки найкраще!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок