#Новини

Синергія.Бізнес: запускаємо бізнес з оренди й продажу велосипедів та електротранспорту

 

Синергія.Бізнес це ідеї та приміщення, які допомагають вам заробити гроші. Сьогодні ми розберемо, як запустити прибутковий бізнес на прокаті та продажу велосипедів та персонального електротранспорту.

 

Локдаун показав, що максимально комфортно почувають себе ті, в кого є персональний транспорт. І, якщо маючи власне авто, ви приречені періодично потрапляти в затори, то більш компактний транспорт, наприклад, електросамокати чи велосипеди, подарує вам бажану мобільність. 

Популярність персонального екотранспорту зростає у всьому світі. Так, за інформацією The New York Times, в 2020 році у США попит на велосипеди виріс на 121%, а на електросамокати – на 85%. 

За словами українських рітейлерів, під час карантину-2020, попит на електровелосипеди та самокати збільшився в 3-4 рази.

Спочатку українці розглядали подібний транспорт як щось несерйозне та розважальне. Але в умовах локдауну для багатьох він став основним засобом пересування. Виявилося, що добиратися на роботу на електросамокаті або електровелосипеді дуже комфортно. Електротранспорт зацікавив не тільки містян, але й бізнес, який займається доставкою товарів. В цьому сегменті найбільш затребуваними стали електроскутери.

І хоч українці все ще звикають до нових транспортних засобів, у них є величезний потенціал. Для України електротранспорт – це тренд майбутнього, і попит на нього постійно зростає. 

Велосипеди – це більш звичний та доступний для українців засіб пересування, який також стає все популярнішим. За даними “Асоціації велосипедистів Києва” за останній рік кількість велосипедистів в Києві зросла вдвічі, при цьому на один велосипед доводиться 4-5 одиниць індивідуального електротранспорту. Стрімкому зростанню кількості велокористувачів сприяє не тільки локдаун, але й те, що в останні роки великі і малі українські міста розвивають велоінфраструктуру та мережу велодоріжок.

Наприклад, за рівнем розвитку велоінфраструктури, місто Ірпінь не поступається Києву, і претендує на неофіційне звання велостолиці України. Тут регулярно відбуваються всеукраїнські змагання, прокладені десятки кілометрів велодоріжок вздовж парків та набережної. А зі столицею місто з’єднує велошлях 5 км завдовжки. 

Використання персонального екотранспорту – це не тільки необхідність через карантинні обмеження, але й одна з головних розваг весняно-літнього сезону. Кожні сонячні вихідні до Ірпеня приїзжають тисячі киян, аби прокотитися на велосипеді лісовими стежками, затишними парковими алеями, чи вздовж найдовшої у регіоні набережної. 

Тож, якщо ви в пошуках прибуткової ніші для старту власного бізнесу, пропонуємо вам скористатися бізнес-ідеєю від Синергії, та відкрити точку продажу персонального еко-транспорту в місті Ірпінь.

Суттєвий прибуток приносить не тільки продаж екотранспорту, але й технічне обслуговування та ремонт. Більшість власників не схоче ремонтувати велосипед чи електросамокат власноруч, і залюбки довірить обслуговування своїх “залізних конів” спеціалістам.

Орієнтовна сума стартових інвестицій для відкриття веломайстерні на базі орендованого приміщення становить від 3000 до 5000 доларів. 

Бізнес з оренди чи продажу велосипедів чи електросамокатів потребуватиме більше інвестицій. Їхня сума залежить від асортименту, який ви пропонуєте клієнтам, а також від площі майбутнього магазину.  Якщо правильно підібрати асортимент, термін окупності такого бізнесу становитиме близько 2,5-3 років.

Організаційні вимоги:

До приміщення: світле просторе приміщення зі зручним під’їздом, площею від 60-70 кв.м. Переконайтесь, що у вас достатньо місця, щоб обладнати виставкову зону, вітрини для аксесуарів та складське приміщення. 

До персоналу: на точці має бути 1-2 людини. Якщо ви плануєте займатися не тільки сервісом, але й ремонтом, принаймні один з працівників повинен мати освіту механіка.

До місцевості: наявність парків, паркових зон, велодоріжок, місць, придатних для катання на велосипеді, близькість паркових зон з гарною транспортною розв'язкою.

Відповідні до вимог комерційні площі ми пропонуємо в оренду в ЖК City Park.

Великою перевагою цього комплексу є не тільки близкість до Києва (15-20 хв на персональному екотранспорті), але й розташування поруч з найбільшим парком Ірпеня, лісом та набережною. 

На першому поверсі комплексу є приміщення площею 100+ квадратних метрів.

Серед інших переваг оренди комерційних приміщень в Синергії:

1. Наявність приміщень площею від 70 до 160 кв.м. в різних районах міста. Отже, ви можете відкрити цілу мережу веломагазинів чи станцій прокату, і вашими клієнтами стане більше 100.000 мешканців передмістя.

2. Ремонтні канікули терміном до 5-ти місяців. Ми зацікавлені в тривалому співробітництві з нашими резидентами, тому пропонуємо орендарям ремонтні канікули терміном до 5-ти місяців. У вас буде час завершити ремонт і запустити бізнес без додаткових витрат.

3. Маркетингова підтримка нового бізнесу з боку Синергії. Ми анонсуємо його відкриття в соцмережах, на наших сайтах та мешканцям житлових комплексів. Також можливі маркетингові колаборації з обраними резидентами.

Наостанок, підсумуємо основні тренди, які допоможуть вам знайти свою нішу і відкрити успішний бізнес з продажу, оренди та ремонту електротранспорту:

  • Попит на індивідуальний транспорт з початку локдауну зріс в рази, і продовжує зростати далі.  
  • Продажі електроскутерів для індивідуального користування невпинно зростають; популярнішими також стають комерційні електроскутери для доставки малогабаритних товарів. Їх активно використовують здебільшого кафе та ресторани;
  • Вибираючи «особистий» електротранспорт, покупці звертають увагу на такі параметри, як запас ходу (ємність акумулятора); потужність електродвигуна; вага; розмір коліс; наявність дисплея, який відображає швидкість, заряд акумулятора.
  • Прибутковою справою стане відкриття веломайстерні або сервісу з ремонту електротранспорту на базі магазину з продажу чи оренди електротранспорту. 

Якщо вас зацікавила ця бізнес-ідея, звертайтесь до наших спеціалістів за додатковими консультаціями за телефоном 093-170-44-85.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок