#Новини

Створюємо прогулянкову аллею в комплексі. В ЖК Синергія 3+ новий етап благоустрою

 

Продовжуємо ландшафтні роботи біля останньої черги Синергія з+. 

 

Між 7, 8 та 9 будинками комплексу буде велика пішоходна зона. За проєктом благоустрою, тут запланована найдовша в комплексі прогулянкова алея. 

Наразі між будинками вже виклали тротуарну плитку, влаштували зливи для відведення опадів і почали встановлювати зручні лави для відпочинку та умиротворенного споглядання за красою природи.

Незабаром, спеціалісти з озеленення почнуть висаджувати алейні дерева на острівцях між пішохідними доріжками. Наразі ми заповнюємо майбутні клумби чорноземом та влаштовуємо в них системи автоматичного поливу. 

Наша команда ландшафтних дизайнерів ретельно відбирає рослини для озеленення території Синергія 3+. Так, біля перших будинків комплексу, ми висадили алею з рідкісної черемхи Amber Beauty та ялівцю Blue Sparkle незвичного блакитно-зеленого кольору. Біля будинків останньої черги ми також будемо висаджувати дорослі дерева. Які саме? - розповімо незабаром. Тож, підписуйтесь на нас в соцмережах, аби найпершими побачити, як Синергія 3+ набуває довершеного вигляду.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок