#Новини

Стандарти Синергії. Найкращі віконні рішення REHAU вже в ЖК Синергія Сіті

 

Для мешканців ЖК Синергія Сіті ми обираємо найкращі віконні рішення від німецького бренду преміум-класу — REHAU.

 

Серед багатьох брендів ми обираємо для вас найкращі. REHAU — німецький бренд преміум-класу, який є трендсеттером в облаштуванні сучасного житла. Він вже багато років створює інновації в галузі віконних конструкцій.

Представники REHAU регулярно відвідують комплекс Синергія Сіті та здійснюють технічний аудит, аби упевнитися в дотриманні технологій монтажу авторизованим партнером. А це гарантує відмінну якість та тривалу функціональність вікон. 

В новому випуску влогу “Стандарти Синергії” менеджер REHAU в Україні, Андрій Рубцов, розповідає про особливості віконних рішень в 10-11 секціях комплексу. 

Серед вдосконалених рішень тут з’явилися:

1. Теплий підставочний профіль

Це просте та водночас прогресивне рішення, яке усуває проблему промерзання вікна в зоні підвіконня при низьких температурах. Таким чином досягається краща теплоізоляція, і ще більша енергоефективність вашої оселі.

2. Посилене армування.

Квартири в ЖК Синергія Сіті мають великі вікна для неймовірних краєвидів. Такі конструкції з великими габаритами потребують встановлення посиленого армування. В нас — товщиною 2 мм.

3. Скло з енергоефективним напиленням: мешканці влітку отримають додаткову прохолоду, а взимку – тепло. 

Міжскляний простір склопакетів в Синергія Сіті наповнений аргоном, що істотно покращує теплоізоляцію вікон. 

4. Віконна ручка REHAU Linea Design для більшої безпеки та приємного користування вікном.

Вікно, оздоблене такою ручкою, має не лише вишуканий вигляд, але й забезпечує покращений рівень зламобезпеки*: механізм Secustik® блокує ручку при спробі впливу на неї зовні через запірний механізм.

Вікна з профільної системи Euro-Design 70 забезпечать оптимальний рівень теплоізоляції Вашої оселі та допоможуть зменшити тепловтрати у приміщенні, а отже – заощадити кошти на опаленні та кондиціюванні.

Для жителів ЖК Синергія Сіті — тільки найкраще.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок