#Новини

Свіже повітря для комфортного життя. В 1-му та 2-му будинках ЖК City Park II черга монтуємо вентиляційні блоки

 

Грамотно влаштована вентиляція гарантує відсутність сторонніх запахів та комфортне життя. Саме такою вона буде у мешканців ЖК City Park II черга. 

 

Вентиляційні блоки призначені для природної витяжної вентиляції житлових будинків. З їх допомогою вуглекислий газ, волога і неприємні запахи видаляються з кухні, туалету, ванної кімнати, коридору. 

Вентблоки мають доволі просту конструкцію. Це прямокутні залізобетонні плити з порожніми каналами, в яких циркулює повітря.  Коли блоки встановлені правильно, повітрообмін відбувається в автоматичному режимі, завдяки природному руху потоків повітря. Це запобігає застою неприємних запахів та надмірній вологості.

Висота блоків становить, як правило, від 2,5 до 3,5 метрів, в залежності від висоти стелі в будинку і технологічних потреб. 

Для чого потрібні вентблоки?

  • Для швидкої організації природної вентиляції;
  • Для зменшення вологості повітря;

Для запобігання грибка та цвілі в приміщеннях.

Оскільки вентблоки в City Park II черга зроблені з залізобетону, вони дуже міцні, легко витримують сильні морози і мають термін експлуатації до 100 років!

Роботи зі встановлення вентблоків тривають за графіком. У першому будинку закінчили монтаж блоків на 7 поверсі, у другому будинку на 4-му.

Нагадаємо, що в комплексі ми організували 3d прогулянку квартироющо особливо зручно в період локдауна.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок