#Новини

У 8-му будинку ЖК Синергія 3+ у вікнах починає відбиватися небо!

 

Однією з родзинок ЖК Синергія 3+ є великі панорамні вікна в кожній квартирі. У 8-му будинку комплексу ми якраз розпочали їх монтаж від лідера галузі — преміального бренду REHAU. 

 

Комфортне самопочуття напряму залежить від кількості та якості доступного людині природного освітлення. ЖК Синергія 3+ спроектований таким чином, щоб завдяки великим площам засклення ви отримали не тільки сучасний та ексклюзивний інтер’єр, а й максимально використали сонячне світло на користь вашому здоров’ю та настрою. 

Ми не випадково обираємо для наших ЖК вікна від провідного німецького бренду REHAU. Ось їхні основні переваги: 

Максимум природного освітлення 

Великі віконні конструкції дозволяють наповнити світлом приміщення, роблять його оптично більшим і просторим. Водночас ви маєте чудові краєвиди, не виходячи з дому. 

Енергоефективність та теплоізоляція

Енергоефективність вікон REHAU забезпечується завдяки сучасному двокамерному склопакету з енергозберігаючим напиленням. Ці вікна допоможуть значно знизити тепловтрати, а отже – заощадити на опаленні в холодну пору року та на кондиціюванні влітку. 

Герметичність та вентиляція

Вікна в ЖК Синергія 3+ мають різні режими відкриття стулки, тож гарантують вам постійний доступ до свіжого повітря і здоровий сон вночі. А 2 контури двопелюсткового ущільнення притвору запобігають появі надмірної вологості та протягам. 

Будівельна гурпа Синергія обирає вікна від REHAU з точки зору найвищої енергоефективності та шумоізоляції. Вони створять у вашому помешканні сприятливий мікроклімат та затишок.

Паралельно в сусідньому 7-му будинку комплексу вже приступили до утеплення фасадів, невдовзі продовжать і у 8-му будинку.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок