#Новини

Важливий елемент внутрішньої інфраструктури ЖК Синергія 3+ готовий. Тут днями облаштували парковку

 

Парковка давно стала важливою частиною інфраструктури сучасних житлових кварталів. І ті, хто шукає нове житло, все частіше звертають увагу на новобудови зі своєю парковкою. Саме таку ми днями облаштували в сучасному комплексі Синергія 3+

 

Для комфорту жителів, гостей та відвідувачів інфраструктурних об'єктів, розташованих на території житлового комплексу ми облаштували парковку уздовж перших шести будинків.

В якості матеріалу тут обрали асфальтове покриття. На відміну від тротуарної плитки в ньому відсутні зазори, де росте трава й забивається дрібне сміття, немає небезпеки продавлювання й деформації при частому заїзді автомобіля та його стоянці у дворі. Тож воно слугуватиме довго та безпечно. 

На новій парковці вже навіть нанесли дорожню розмітку. В умовах дефіциту місця правильна розмітка паркувальних місць має колосальне значення. Чіткі та грамотні позначення дозволяють водіям легко орієнтуватися, що, в свою чергу, значно економить час. Особливо це важливо для районів з розвиненою інфраструктурою та чималою кількістю транспорту, який повинен розміщуватися компактно.

Тому ми наносили лінії розмітки на паркову ЖК Синергія 3+ з урахуванням аспектів вашої зручності, економії часу та компактності.



Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок