#Новини

Хід робіт в 7, 8 та 9 будинках ЖК Синергія 3+

 

Аби розпочати видачу ключів від квартир в останній секції комплексу, ми маємо завершити внутрішнє оздоблення, влаштувати газову мережу, а також зробити зручний під’їзд до будинків. Дізнайтесь, на якому етапі ці роботи. 

 

Ландшафтний дизайн. 

Біля 9-го будинку комплексу розпочали укладання бруківки. Тут будівельники вирівнюють ґрунт, викладають бордюри та монтують плитку на пішохідних доріжках.
Ми невипадково обрали тротуарну плитку для облаштування прибудинкової території. Вона красиво виглядає та служить набагато довше, ніж асфальт, а це вкрай важливо для суспільних зон з високою інтенсивністю використання. Завдяки проміжкам між стиками плит, бруківка краще вбирає надлишки води після дощів.

Роботи з облаштування тротуарів ми вже завершуємо біля 7 та 8 будинків комплексу. Коли все буде готово, будівельники прокладуть між будинками нову асфальтовану дорогу. 

Внутрішні роботи. 

Внутрішні роботи в будинках останньої черги — на фінальному етапі. Тут тривають роботи над оздобленням вхідних груп та завершені роботи з фарбування місць загального користування (сходових клітин, коридорів тощо).

Газові мережі. 

У 7 та 8 будинках ми повністю завершили зовнішню газову обв’язку та змонтували німецькі котли BOSCH у кожній квартирі. Наразі, ці роботи продовжуються у 9-й секції. Після цього ми плануємо зробити тестовий пуск газу в усіх трьох будинках одразу. 

Нагадаємо: нещодавно 7, 8 та 9 секції Синергія 3+ були введені в експлуатацію та отримали поштові адреси. Отже, весь комплекс повністю зданий, активно заселяється і наповнюється сервісами для комфортного життя мешканців. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок