Юлія Курманчук з хлопцем, ЖК City Park

"Мене звати Юля, і от вже восьмий місяць ми з хлопцем живемо в ЖК “City Park”.

Придбати власне житло — мрія багатьох молодих людей. Ми з хлопцем теж не були винятком. Почавши відкладати гроші ще з перших курсів навчання, нарешті ми накопичили суму, якої було б достатньо для свого затишного гніздечка. 

І от ми почали шукати саме те особливе місце. Нам було дуже важливо не помилитися в фінальному виборі, адже багато будинків залишаються недобудованими або не введеними в експлуатацію. 

З самого початку ми дивилися будинки біля Центрального парку і тоді ще підозрювати не могли, що станемо щасливими його жителями. 

При виборі квартири для нас було важливим розташування, так як працюємо ми в Києві і місце повинно бути з гарною транспортною розв'язкою.

"City Park" підходив максимально під запити: новий район, багато магазинчиків в пішій доступності, дорога на Київ, поруч ліс і парк, і забудовник, у якого вже успішно здано багато будинків. 

На зустрічі з представником відділу продажів нам запропонували кілька варіантів. В одному з них ми побачили саме те, що шукали! 

Менеджер Таня була дуже приємною і люб'язно відповіла на всі наші запитання, розповіла, як все відбувається. Вона бачила, що ми дуже переживаємо та боїмося зробити неправильний вибір, воно й зрозуміло, ми вперше готувалися до купівлі власного житла, нас цього ніхто не вчив.

В результаті, тепер ми живемо в дуже класній частині міста, де з кожним днем ​​відкриваються все більше магазинчиків, кафешок. Тут приємно прогулятися серед людей або вийти на природу в ліс. 

В будинках стає все більше нових жителів і дуже тішить, що більшість з них молоді і класні! Люди випромінюють те, чим наповнені самі. А в своєму будинку хочеться наповнюватися тільки приємним!"

Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок