#Новини

20 секція зростає вслід за 21-ю. Стартували монолітні роботи над ще одним будинком в “новій хвилі” ЖК Синергія Сіті.

 

Вхід на рівні землі, просторі під’їзди з високими стелями, затишні кафе та крамниці на будь-який смак. Саме так за стандартами бізнес-класу виглядатиме перший поверх 20-ї секції. Роботи над його облаштуванням саме розпочались на будмайданчику.



Услід за 21-ю секцією вгору почала рости й 20-та. Тут монолітники зводять колони першого поверху, який, за вимогами бізнес-класу, становить 4,5 метри заввишки. Для монолітних робіт ми використовуємо опалубку провідного німецького бренду Peri та високоякісну бетонну суміш без шкідливих домішок.

Тим часом, в 21-й секції вже завершили заливку колон та розпочали перекриття першого поверху. 

На першому поверсі будуть облаштовані вхідні групи з наскрізним виходом до внутрішнього подвір’я, а також корисні сервіси для комфортного життя та дозвілля мешканців.

Монолітні роботи в “новій хвилі” Синергія Сіті відбуваються за тим самими принципом, що й в інших будинках проєкту. Проте, замість суцільної фундаментної плити тут облаштовано ростверк. Чому ми вирішили зробити саме такий фундамент, та в чому його переваги дізнавайтесь з нашого влогу, присвяченого історії та технології ростверків.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок