#Новини

Нова прогресивна школа європейського зразка в Ірпені

28 серпня в FEDORIV Hub відбулася презентація інноваційного проекту - ЖК Синергія Сіті, яку провела команда БГ "Синергія" на чолі з генеральним директором Ігорем Оверко та партнерами компанії.

На урочистій презентації комплексу було наголошено, що вже найближчим часом на території Синергія Сіті розпочнеться будівництво нового навчального закладу європейського зразка. Школа буде розрахована на 42 класи, де одночасно зможе навчатися 4 паралелі учнів!

І ось вже 29 серпня, на сесії Ірпінської міської ради, депутати погодили концепцію нової школи, яку запропонувала БГ Синергія.

Проект школи було розроблено разом із всесвітньо відомим архітектором з Італії, Головою Міжнародного Форуму «Людина та Архітектура» Луїджі Фіумарою, який нещодавно відвідав місто Ірпінь та ознайомився з територією комплексу.

Навчальний заклад буде збудовано згідно нових європейських норм. Поряд з усіма класами будуть розташовані навчальні лабораторії. В проекті школи передбачено великий спортивний майданчик з повноцінним басейном! А також, величезна актова зала та закрите подвір'я для неформального спілкування та розваг.

Офіційний початок будівництва школи заплановано на 17 вересня 2019 року!

Майбутня школа стане не тільки гордістю Ірпеня, а й усієї України та обов'язково стане місцем, де будуть створені найкращі умови для розвитку наших дітей!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок