#Новини

Автономне газове опалення в ЖК Синергія Сіті

 

Енергоефективні та економні газові котли Bosch в кожній квартирі ЖК Синергія Сіті.

 

Для всіх мешканців ЖК Синергія Сіті ми передбачили автономне газове опалення. Цей тип опалення має додаткові переваги у порівнянні з централізованим. Ви можете самостійно регулювати тривалість опалювального сезону, не залежати від роботи комунальних служб і максимально ощадливо використовувати газ.

Для цього у всіх квартирах житлового комплексу Синергія Сіті ми встановлюємо двоконтурні газові котли Bosch. Управління приладом інтуїтивно зрозуміле і не викликає складнощів.

Конструкція виконана із додатковим шаром теплоізоляції, що забезпечує захист від перегріву. А завдяки мідному теплообміннику власної розробки, котел від Bosch нагріває воду за лічені секунди, забезпечує високий комфорт під час купання та оптимальну температуру в квартирі. Котел спроєктований з урахуванням умов експлуатації в Україні — він стабільно працює при коливаннях напруги в електромережі та автоматично перезапускається, якщо напруга зникне. Всі комплектуючі до котла додатково сертифіковані та перевірені.

Ще один великий плюс незалежної системи опалення – її економічність. Двоконтурні котли Bosch мають не тільки високий КПД, а й високу потужність, якої вистачить на обігрів приміщення площею до 250 квадратних метрів.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок