#Новини

В ЖК City Park відкрився найбільший в регіоні супермаркет мережі “АТБ”

 

В найкращому ЖК передмістя продовжують відкриватися нові сервіси для мешканців. Так, вчора відбулося відкриття найбільшого в регіоні супермаркету “АТБ”. 

 

Торгівельна мережа «АТБ» — найбільша роздрібна мережа національного масштабу. Вона налічує понад 1000 магазинів в 279 населених пунктах. Асортимент магазинів складає біля 3500 товарів, з яких більше 1000 — власні торгові марки «АТБ». За рахунок мінімізації витрат на логістику і рекламу, вартість такої продукції нижче середньоринкової, але якість не поступається відомим брендам.

1

Супермаркет АТБ, м. Ірпінь, ЖК City Park, вул. Університетська, 7/9

«АТБ-Маркет» є одним з найбільших роботодавців України. Сьогодні на підприємстві працює близько 60 тисяч людей. Магазин в ЖК City Park створив 40 нових робочих місць. Всі його робітники пройдуть додаткову професійну підготовку в навчальних центрах компанії. 

Новий цілодобовий супермаркет “АТБ” в ЖК City Park — це 1400 квадратних метрів якісних продуктів та напоїв під одним дахом. Тут ви знайдете свіжі овочі та екзотичні фрукти, свіжу рибу, солодощі, гастрономію, молочні продукти щойно з заводу, а також товари для дому.

2

Супермаркет АТБ, м. Ірпінь, ЖК City Park, вул. Університетська, 7/9


Відтепер кожен мешканець житлового комплексу City Park може вийти з квартири просто в капцях та купити свіжі продукти прямо біля свого будинку.

Запрошуємо оцінити широкий асортимент та якісне обслуговування нового “АТБ”!

3

Супермаркет АТБ, м. Ірпінь, ЖК City Park, вул. Університетська, 7/9

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок