#Новини

Динаміка монолітних робіт в 10 та 11 секції ЖК Синергія Сіті вражає!

 

Незважаючи на морози, монолітні роботи в 10 та 11 секціях ЖК Синергія Сіті тривають. Зведено більше 60% монолітних конструкцій!

 

Темпи монолітних робіт в ЖК Синергія Сіті вражають! Ще в вересні на місці 10 та 11 секцій були лише фундаменти, а зараз каркаси будинків готові більше ніж на 60% від проєктних параметрів.  Ми залили плиту перекриття 6 поверху в 10 секції та зводимо вертикальні елементи 7-го поверху в 11-й секції.

Для будівництва нашого флагманського проекту, ми використовуємо монолітно-каркасну технологію будівництва.  Вона дозволяє зводити якісні та надійні будинки будь-якої конструкції зі швидкістю до 5 поверхів на місяць. 

Монолітні роботи взимку це особливо складний процес, оскільки за низьких температур вода, яка міститься в бетонній суміші, може перетворитися на кригу і погіршити характеристики бетонних конструкцій. Для того, аби застигання бетону в холодну пору року відбувалось без ускладнень, ми використовуємо 2 технології. По-перше, це спеціальний “зимовий” бетон з добавками No Frost, які знижують температуру замерзання води, не знижуючи якості бетону. По-друге, це електропрогрів опалубки. Бетон витримується при температурі близько 20 °C до моменту набору критичної міцності. За таких умов, конструкція гарантовано набирає проєктну міцність, а промерзання бетону у важкодоступних місцях виключено. 

Будувати швидко, якісно та за сучасними технологіями це стандарт Синергії. І ми незмінно дотримуємось його за будь-яких умов та погоди надворі.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок