#Новини

Дизайнерські вхідні двері в 11 будинку ЖК Синергія Сіті

 

Ми будуємо Синергія Сіті надійною — від першої цеглини до квартирних дверей. Останні хоч і встановлюємо майже наприкінці, проте за важливістю вони посідають чи не головне місце в оселі.

 

У 10 та 11 будинках ЖК Синергія Сіті ми встановили двері бренду Artiz. Це потужний вітчизняний промисловий комплекс, який створює якісний український продукт за європейськими стандартами. На виробництві дверей застосовують інноваційні технології в галузі безпеки, шумоізоляції та енергоефективності. 

Двері утеплені 50-міліметровим шаром мінеральної вати. Це забезпечує надійну шумоізоляцію та допомагає зберегти тепло. 

Вхідні двері у Синергія Сіті не лише функціональні та надійні, а й естетичні. Наші дизайнери розробили для проєкту авторський дизайн та обрали преміальну фурнітуру. Так з’явилися стильні фасади кольору Дуб Крафт, що ідеально пасують до стриманих інтер’єрів місць загального користування та доповнюють інтер'єр вашої квартири.

Особливу увагу ми приділили фурнітурі дверей, адже саме деталі підкреслюють їх якість та преміальність. Ручки виконані з високоякісного алюмінієвого сплаву. Вони мають ергономічну форму та дуже приємні на дотик, щоразу викликаючи приємне відчуття дому.

Тим часом, ми фіналізували роботи всередині 10-11 будинків та продовжуємо мощення під'їзної дороги навколо них. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок