#Новини

Синергія створює радісні традиції — разом з мешканцями прикрасили Великоднє дерево!

 

Напередодні Великодня мешканці Синергії прикрасили Великоднє дерево на своєму подвір’ї! Радіємо, що дерево з крашанками та барвистими стрічками стає частиною Великодніх звичаїв мешканців Синергії.

 

Великоднє дерево — святковий символ, який виглядає невимовно красиво і дуже радісно. Цього року ми вже вдруге прикрасили таке дерево на кожному подвір’ї Синергії. Діти приходили із класичними символами Великодня, такими як писанки, крашанки, великодні зайці, курчата, та розвішували їх на дереві. 

Напередодні ми оголосили творчий конкурс на найкреативнішу великодню прикрасу. Діти, які створили власноруч гарні поробки, отримали від нас чудові подарунки.  

А ще діти багато танцювали, сміялися та грали в цікаві ігри. В той час як батьки спілкувалися із сусідами, ділилися рецептами великодніх приготувань та просто насолоджувалися святковою атмосферою прямо біля будинку. Це і є добросусідство в Синергії. 

Радіємо, що ця весела, святкова та радісна традиція оживила кожне подвір’я Синергії. А власноруч прикрашене дерево приносило радість впродовж святкових днів!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок