#Новини

Фасади 4-го будинку ЖК City Park ІІ черга стають схожими на свої рендери

 

Наші будівельники завзято працюють над тим, щоб інвестори 4-го будинку ЖК City Park ІІ черга якнайшвидше отримали ключі від своїх омріяних квартир.

 

Наразі вже приступили до наступного етапу фасадних робіт в 4-му будинку комплексу. Після утеплення фасадів мінеральною ватою та їх штукатурки — наступним кроком є підготовка, фарбування та оздоблення фасадів. Саме цим зараз і займаються наші будівельники.

Для оздоблення фасадів ЖК City Park наші дизайнери обрали геометричні лінії, що повторюють горизонт землі та контрастний зелений колір. Так житловий комплекс гармоніює та вписується в атмосферу лісу та парку, поряд з яким він знаходиться.  

Нагадаємо, що ЖК City Park розташований в тихому затишному місці. Поряд — великий  зелений парк “Центральний” та мальовничий ліс. На території є власна парковка. А в декількох хвилинах ходьби є супермаркети, крамнички, ресторани та аптеки. Також тут дуже зручна транспортна розв’язка — всього 15 хвилин до метро Академмістечко.

Якщо ви плануєте придбати квартиру в ЖК City Park ІІ черга — радимо поквапитися, адже введення в експлуатацію 4-го будинку заплановано вже на 4 кв. 2021 року.

Запрошуємо вас на перегляд вільних квартир до відділу продажу: м. Ірпінь вул. Соборна, 2/2А; вул. Г. Сковороди,11 або телефонуйте (044) 222 77 79.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок