#Новини

Фіналізуємо будівельні роботи в 9-му будинку ЖК Синергія 3+

 

Роботи над 9 будинком близяться до завершення. Розповідаємо, що саме встигли зробити за цей тиждень, і які роботи попереду.

 

Ми прагнемо якнайшвидше завершити будівельні роботи в останньому будинку останньої черги ЖК Синергія 3+. Тут на 80% завершена зовнішня газова обв’язка і близяться до фіналу фасадні роботи на першому поверсі. Минулого тижня ми утеплювали фасад високоякісною мінеральною ватою, а зараз готуємо стіни до оздоблення плиткою з керамограніту. Всередені будинок практично готовий. Так, на початку тижня ми встановили у вхідній групі стильні світильники. Їхня геометрична форма та стриманий сірий колір чудово пасують до червоно-гарячої плитки на стінах.

Проте ми не тільки фіналізуємо оздоблення 9-го будинку, але й продовжуємо створювати комфортне середовище навколо нього. Так, пішохідну зону навколо будинку викладаємо бруківкою. Вона гармонійно виглядає поруч із зеленими насадженнями, підкреслюючи дизайн-концепцію житлового комплексу.

З бруківки буде й під'їзна дорога до будинку. Ми вирішили оздобити її тротуарною плиткою не тільки з естетичних міркувань. Дорожнє покриття з бруківки довговічне та надійне. Великі температурні коливання не завдають йому жодної шкоди. Крім того, бруківка максимально стійка до активних хімічних речовин — солей та інших хімічних сполук, які завдають значних пошкоджень менш витривалим видам дорожнього покриття.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок