#Новини

Фундаментальні новини! В 11-й секції ЖК Синергія Сіті готова надійна основа під будинок

 

На будмайданчику 11-ї секції ЖК Синергія Сіті розпочалась активна фаза робіт. Будівельники залили плиту під фундамент майбутнього будинку. 

 

Фундамент — найважливіша частина будинку. Від того, наскільки правильно він влаштований, напряму залежить довговічність будинку та комфорт його мешканців. 

Саме тому, фундамент 11-ї секції комплексу зроблений за монолітною технологією. Ця технологія дорожча за інші, але монолітний фундамент — найбільш надійний і витривалий.

Фундаментна плита — це суцільна монолітна залізобетонна конструкція. Вона забезпечує рівномірний розподіл навантаження на всю поверхню, і, відповідно, убезпечує окремі частини будинку від просадки. Правильно облаштована фундаментна плита може простояти 150 років. 

Тому Будівельна група Синергія приділяє особливу увагу фундаментним роботам та матеріалам, які для них використовуються.

Для залиття плити фундаменту знадобилося 510 кубічних метрів бетону і 60 бетоновозів! Якісний бетон для ЖК Синергія Сіті постачає група компаній Ковальська. На підприємстві працює система контролю якості, сертифікована згідно з європейським стандартом ISO:9001, а кожна партія бетону має унікальний цифровий код. Це дозволяє миттєво перевірити її на спеціальному веб-сервісі на відповідність технічним характеристикам та вимогам до будівництва.

Приблизно за 3 тижні, коли бетон висохне і набере проєктну міцність, будівельники продовжать тут монолітні роботи.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок