#Новини

Гармонія в кожній деталі. В місцях загального користування 8-ї секції ЖК Синергія Сіті почали класти плитку

 

8-а секція ЖК Синергія Сіті скоро буде красива не тільки ззовні, але й зсередини. В місцях загального користування тривають облицювальні роботи.

 

Ми впевнено крокуємо до 100% готовності будинку. Будівельники завершують фасадні роботи і вже приступили до оздоблення будинку зсередини. 

Важливим етапом цього процесу є монтаж плитки в просторах спільного використання, зокрема у коридорах. Для цих робіт розробляється окремий дизайн-проєкт. Він враховує більш інтенсивні навантаження, яким піддається плитка в місцях загального користування.  

Кольорова гама теж має неабияке значення. Плитка має бути не тільки максимально практичною та безпечною, а й гармоніювати з загальним стилем будинку. Для оздоблення ми використовуємо спеціальну нековзку плитку приємного графітно-сірого кольору. Вона буде менше бруднитися і зберігатиме охайний вигляд навіть під час негоди надворі. 

Продуманий та стильний дизайн усіх елементів будинку є невід'ємною частиною стандартів БГ Синергія. Адже це гарантія комфорту та затишку, на який заслуговують наші інвестори!  

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок