#Новини

ЖК City Park буде оснащений сучасними ліфтами OTIS

Хороші новини для тих, хто збирається придбати квартиру в сучасному житловому комплексі City Park, або вже це зробив. Тепер новобудови будуть обладнуватися високотехнологічними ліфтами від компанії OTIS, відомої своїми масштабними проектами, серед яких оснащення таких споруд як Ейфелева вежа і Емпайр-стейт-білдінг.

Контракт з OTIS, укладений Будівельної групою Синергія, передбачає обладнання висоток технологічними і надійними ліфтами, які рухаються зі швидкістю понад 1 метр в секунду. Серед переваг нових ліфтів:

  • Висока надійність, завдяки використанню армованих сталлю поліуретанових ременів. Вони прослужать в два рази довше, у порівнянні зі стандартними. А укупі з малошумною лебідкою, поїздка кожного разу буде максимально комфортною.
  • Ефективне енергозбереження досягається, завдяки використанню приводу ReGen. Він забезпечує будівлю чистою енергією і значно знижує енергоспоживання - на 40%. Крім того, в ліфтах встановлено світлодіодне освітлення і передбачений режим очікування, що також економить ресурси будівлі.
Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок