#Новини

Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала дозвіл на будівництво закладу загальної середньої освіти в Ірпені

 

Будівельна група Синергія реалізує перший поліфункціональний проєкт житлової забудови Синергія Сіті із комплексом освітніх закладів. Нова школа-ліцей Синергія — частина цього освітнього комплексу, який також включає дитячий садок. Проєкт школи розробляли спеціалісти БГ Синергія спільно із архітектурним бюро “Сучасна архітектура”. Будівля на тисячу триста учнів передбачає все для комфортного навчання та занять спортом.

 

Будівництво освітнього закладу вимагає ретельної підготовки на всіх етапах — від створення концепту та отримання необхідної дозвільної документації до урочистого відкриття школи.

Нещодавно ми фіналізували один з важливих етапів та отримали необхідні дозвільні документи. Йдеться про дозвіл від ДАБІ України на будівництво закладу загальної середньої освіти — це буде ліцей об’єднаний з початковою школою та гімназією.

Отриманню дозволу на будівництво передувало багато роботи конструкторів, архітекторів, геологів, інженерів. Які аналізували вихідні дані, вивчали успішний світовий досвід та здійснювали масштабне проєктування об’єкту. Далі ми проходили будівельну експертизу. Та, врешті, проєкт будівництва затвердили в ДАБІ. 

Ігор Оверко, директор Будівельної групи "Синергія", прокоментував отримання дозвільних документів:

“Синергія — одна з найбільших компаній в сфері нерухомості за обсягом щорічного введення житла в експлуатацію в Київській області. Ми відповідально ставимось до створення сучасного міського середовища, яке наповнює кожен день наших жителів соціальним змістом, в тому числі дозволяє отримати якісну дошкільну та шкільну освіту.

Тому отримання дозволу на будівництво першого освітнього закладу загальної середньої освіти є важливим досягненням в нашій роботі. А також є точкою відліку активної фази будівництва школи. Наразі в першому корпусі продовжуємо активні монолітні роботи другого поверху та вже готуємось до його перекриття. В роботі над другим корпусом розпочали земельні роботи як підготовчий етап до залиття бетонної подушки.

Пишаюсь, що в проєктуванні, а тепер будівництві будівлі школи ми врахували кращий світовий досвід і особливості дитячої психології. А значить діти із задоволенням будуть проводити в школі весь день.” 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок