#Новини

Готовність моноліту 98% та прокладання внутрішніх інженерних мереж в ЖК City Park II черга

 

Ділимось актуальними новинами: публікуємо хід робіт з будмайданчика ЖК City Park II черга.

 

Кількість поверхів у будинках комплексу зросло за місяць швидкими темпами, і наразі ми маємо наступні результати: в першому, другому та четвертому будинках завершені монолітні роботи — останнього, 17 поверху. На фінальній стадії монолітні роботи третього будинку. Таким чином, готовність моноліту в ЖК City Park II черга складає 98% — роботи майже на фінішній прямій. 

У першому, другому та четвертому будинках триває влаштування парапетів на покрівлі. Всередині першого та третього будинків ЖК City Park II черга будівельники розпочали прокладання внутрішніх інженерних мереж в місцях загального користування. Для довготривалої роботи систем на території житлового комплексу використовуються сучасні технології, якісні матеріали, які розраховані на тривалий термін експлуатації. Таким чином мінімізується можливість виникнення негативних наслідків та потреба в капітальному ремонті. У першому будинку розпочались штукатурні роботи в місцях загального користування та сходовій клітці. Наразі у четвертому будинку вже проклали внутрішні комунікації у місцях загального користування 2-9 поверхів. Роботи тривають.

ЖК Сіті Парк II черга — це комплекс класу комфорт+, розташований в центральному районі Ірпеня, поруч з хвойним лісом та найбільшим у місті парком. Інфраструктура району не поступається столичній, а транспортна доступність краща, ніж у багатьох спальних районах Києва. Всього 15 хвилин — і ви вже біля метро Академмістечко. А доступна ціна від 15 800 грн/м2 роблять ЖК Сіті Парк II черга не тільки комфортним місцем для життя, а й справді вигідним об’єктом для інвестицій. Тож, запрошуємо на перегляд чи віртуальну екскурсію комплексом.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок