#Новини

Готовність моноліту до 82%: в ЖК City Park II черга активно тривають будівельні роботи

 

Публікуємо дайджест з будмайданчику ЖК City Park II черга за підсумками робіт за попередній місяць.

 

Навіть червнева спека не здатна сповільнити хід робіт на будмайданчику ЖК City Park II черга!

Так, перший будинок комплексу незабаром матиме 14 поверхів — наразі монолітники заливають вертикальні колони 14-го поверху, а за кілька днів розпочнуть його перекриття. Активні кладкові роботи тривають на 9-му поверсі. За минулий місяць швидкими темпами також відбувалося скління. І наразі вже на 8-ми поверхах встановлені енергоефективні вікна від Rehau. 

Звання “Найвищий будинок комплексу у червні” отримує другий будинок проєкту. Він зовсім трохи випередив першу секцію і має повних 14 поверхів. Кладкові роботи тривають на поверхах з 8 по 10-й, а вікна встановлені на 7-ми поверхах.

Третій будинок теж зріс за минулий місяць — тут зводять колони 11-го поверху. Кладкові роботи тривають на 5-му поверсі, і вже два поверхи мають вікна.

В четвертому будинку проєкту відбувається перекриття 11-го поверху. До 6-го поверху включно завершені кладкові роботи, а два поверхи засклені. 

ЖК Сіті Парк II черга — це комплекс класу комфорт+, розташований в центральному районі Ірпеня, поруч з хвойним лісом та найбільшим у місті Центральним парком. Його переваги: близькість до Києва (15 хвилин до метро Академмістечко), розвинена інфраструктура столичного рівня та вигідна ціна від 15 800 грн/м2. Тож, якщо ви шукаєте вигідний об’єкт для інвестицій або комфортну квартиру для життя — запрошуємо на перегляд чи віртуальну екскурсію комплексом.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок