#Новини

ЖК Green Side — на теплій стороні! В комплексі поквартирно запустили тепло

 

Триває процес підведення тепла до квартир мешканців ЖК Green Side. В них встановили теплолічильники та підключають до власної дахової котельні.

 

В проєкті клімат контролю для ЖК Green Side є одразу дві інновації. Це спеціально запрограмовані під потреби мешканців ультразвукові теплолічильники та персональна дахова котельня з обладнанням від провідного європейського бренду.

Розробником  теплолічильників є українська компанія «НІК-ЭЛЕКТРОНІКА». Для мешканців ЖК Green Side вони запропонували надійну модель лічильника з потужною батареєю, що працює без заміни до 10 років і бездротово передає показники в систему. 

Ультразвукові лічильники спеціально програмували та сертифікували під потреби жителів наших ЖК. Підготовка першої партії зайняла тривалий час, але, маючи іноземні альтернативи, ми свідомо підтримали українського виробника.

ЖК Green Side — перший житловий комплекс Будівельної групи Синергія, який має власну газову котельню. Вона облаштована на даху 3-го будинку і обладнана технікою Buderus від компанії Bosch. 

Німецький бренд Buderus — лідер серед виробників сучасної опалювальної техніки і систем комфортного клімат контролю. Бренд існує майже 300 років, весь час пропонуючи ринку інноваційні рішення. Основні переваги техніки Buderus — максимальна функціональність, німецька надійність та відсутність шкідливого впливу на екологію.

Така високотехнологічна комбінація забезпечить мешканцям ЖК Green Side безперебійну подачу тепла та комфортне життя в холодну пору року. 

Наразі, тепло вже є у мешканців всіх п’яти будинків. Теплих і затишних вам вечорів та швидких новосіль!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок