#Новини

Створили унікальний ландшафтний двір-парк в ЖК Green Side

 

Будівельна група Синергія приділяє особливу увагу якісному благоустрою у своїх житлових комплексах. Двір-парк з ландшафтним дизайном — його незмінна складова.

 

В благоустрої житлового комплексу Green Side продовжуємо озеленення прибудинкової території навколо комплексу. За озеленення подвір'я тут відповідає спеціальна команда ландшафтних дизайнерів, які не тільки підбирають та висаджують рослини, а й турбуються про них після висадки, аби двір-парк завжди залишався доглянутим та зеленим.

На днях ми висадили 27 нових дерев-крупномірів віком від 5 років: це сливи Нігра, липи Greenspire, клени Royal Red. Комплекс недавно зданий, а висота дерев вже сягає 4-6 метрів. Це наш принцип створення благоустрою в житловому комплексі: люди не мають чекати, поки дерева виростуть, а відразу насолоджуватися комфортом зеленого подвір'я. 

Вибір алейних дерев невипадковий, адже саме вони допоможуть створити приємну прохолоду посеред спекотного літа.

Тренди ландшафтного дизайну змінюються, і в оформленні кожного нового комплексу ми це враховуємо. Так сталося з вибором рослин, висаджених нещодавно в ЖК Green Side. Пухироплідник Діаболо, війник Овердам, кипарисовик Лавсона, сеслерія, андропогон, барбарис Тунберга, бересклет Компактус — рослини ми підбирали так, аби двір-парк виглядав сучасно, затишно та в будь-яку пору року залишався парком. Тому тут є рослини безперервного цвітіння, великі сформовані кущі, легкі невагомі рослини, які додають атмосферності прогулянці, та хвойні рослини, які прикрашатимуть прибудинкову територію взимку.

Впевнені, комфортний простір новобудови Green Side стане місцем, куди щодня так приємно повертатися, а гостей хочеться кликати вдвічі частіше. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок