#Новини

Завершуємо благоустрій в ЖК Green Side: нанесли дорожню розмітку на парковці

 

Якісний продуманий благоустрій в житловому комплексі вже став своєрідною візитівкою Будівельної групи Синергія. Тому в кожному новому проєкті ми створюємо щось нове, цікаве, ВАУ. В новобудові Green Side такими стали найбільша ігрова зона в місті, трендове озеленення комплексу та велика парковка. На останню ми якраз нанесли дорожню розмітку. 

 

В умовах дефіциту місця правильна розмітка паркувальних місць має колосальне значення. Чіткі та грамотні позначення дозволяють водіям легко орієнтуватися, що, в свою чергу, значно економить час. Особливо це важливо для районів з розвиненою інфраструктурою та чималою кількістю транспорту, який повинен розміщуватися компактно. 

Тому ми наносили лінії розмітки на паркову ЖК Green Side з урахуванням аспектів вашої зручності, економії часу та компактності.

З кожним днем все більше жителів заходять на ремонт в новобудову Green Side. І новосілля справляють все частіше. А значить і автомобілів щодня додається. Тому чіткі лінії свіжої розмітки стануть запорукою безпеки на парковці. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок