#Новини

Монтуємо плитку в коридорах будинків ЖК “Green Side”

 

Стильний дизайн вхідної групи ваших будинків продуманий до деталей. Плитку на підлогу можна оцінити вже за кілька днів

 

Будівельна група Синергія створює не просто житло, а цілу концепцію простору навколо. Дизайнерські рішення не оминули вигляд під'їзду вашого нового будинку. Легка свіжа основа коридорів ЖК Green Side, що буде наповнена жовтими та зеленими кольорами, починається з плитки на підлогу. Ми саме приступили до її монтажу.

Колір плитки гармонійно вписується в майбутній дизайн інтер'єру, він не краде простору та не забирає яскравості головних барв. Наче продовження чітких геометричних ліній, якими буде наповнена вхідна група.

Технологічні характеристики плитки найкраще підходять для місць загального користування. Вона безпечна, ви не будете ковзатися, навіть якщо сусіди щойно пройшли з мокрою парасолею. А ще стійка до навантажень, ми створюємо нове та якісне житло, мешканці якого не скоро згадають про ремонт. У вашому новому будинку буде під'їзд, в який приємно зайти.

Стандартами Синергія передбачено сучасний адаптований під'їзд у кожному будинку, а дизайнерський ремонт є його невід’ємною частиною. Це комфорт, якого заслуговують наші інвестори.

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок