#Новини

Будівництво водопровідної мережі на території ЖК Green Side розпочато!

 

Сучасна водопровідна мережа з'єднає всі будинки ЖК в одне кільце та буде приєднана до магістральних мереж централізованого постачання міста

 

Сучасне житло потребує розумних інженерних рішень. Будівельна група “Синергія” не заощаджує на комунікаційних спорудах, від цього залежить комфорт майбутніх мешканців квартир в новобудовах біля Києва.

Проектуючи ЖК “GreenSide” посеред затишного соснового лісу, ми зосередились на спорудженні інженерних комунікацій, що відповідають встановленим нормам та вимогам. Нові магістральні водопровідні мережі міста Ірпінь готові справитися з додатковим навантаженням.

На даному етапі будівництва розпочато роботи зі спорудження мережі водопостачання всередині ЖК “GreenSide”. Комунікаційна споруда об'єднує всі будинки в одне кільце, яке й буде згодом приєднане до міського водопроводу.

Розумне будівництво повинно починатися з детальних розрахунків. Ми шукаємо інженерні рішення, які дозволять вам багато років користуватися комунікаціями нового житлового комплексу без витрат на ремонт.

Затишне помешкання серед соснового лісу може бути комфортним та сучасним. Саме такі квартири чекають на вас в ЖК “GreenSide” неподалік від Києва.

 

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок