#Новини

Ігор Оверко, директор Будівельної групи Синергія, привітав успішних учнів — відмінників Синергії

 

6 червня директор Будівельної групи Синергія Ігор Оверко привітав школярів із завершенням навчального року та нагородив відмінників Синергії

 

Цього навчального року через національний карантин школярі отримали новий досвід школи-онлайн. Дистанційне навчання стало викликом як для дітей, так і батьків та учителів. Та попри зміни навчального процесу ми зберегли незмінною нашу мотиваційну програму для школярів — Відмінник Синергії. Тому можемо впевнено говорити, що вже стало гарною традицією завершувати навчальний рік відзнакою успішних школярів Синергії. 

Цієї суботи, 6 червня, директор Будівельної групи Синергія Ігор Оверко зустрівся з школярами, аби поспілкуватися, як пройшов навчальний рік, які досягнення та відкриття у дітей та, звісно, які враження у дітей та батьків від дистанційного навчання в останній семестр.

“Попри виклики онлайн-навчання, цього року вас ще більше. Ми в Синергії радіємо, що в нас такі цілеспрямовані та талановиті юні жителі! Ми завжди ініціюємо та підтримуємо саме освітні проєкти для дітей, бо за талановитими дітьми наше майбутнє. І саме ви надихаєте нас на будівництво сучасної нової школи в місті” — розповів під час зустрічі Ігор Оверко та побажав батькам та дітям теплих та радісних літніх канікул.

Нагадаємо, вже другий рік поспіль для школярів, які живуть в житлових комплексах від забудовника БГ Синергія, діє мотиваційна програма “Відмінник Синергії”. В рамках цієї програми школярі, які досягли високих результатів в шкільному навчанні, отримують грошову винагороду від Синергії. Кількість відмінників кожного навчального семестру зростає. Школярі обмінюються досвідом та набувають нових друзів. Віримо, що наша мотивація та наполегливість учнів змінять нашу країну на краще. А ми і надалі продовжуємо програму, готуємо на наступний рік цікаві заходи.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок