#Новини

Інформація для мешканців ЖК City Park I черга щодо умов та вартості електропостачання до їхніх квартир

 

Публікуємо інформаційну довідку з переліком заходів запланованих Будівельною групою Синергія для покращення умов електропостачання у будинки мешканців ЖК Сіті Парк.

 

Наразі, джерелом електропостачання до комплексу, за відсутності альтернативних джерел, є приватна КТП, а нарахування сплати відбувається за тарифами її власника. 

Для зниження тарифів та покращення якості електропостачання, будівельною групою Синергія заплановано будівництво трансформаторної підстанції, а також придбана і встановлена біля комплексу нова блокова комплектна трансформаторна підстанція (БКТП). Через мінусові температури, прокладання ЛЕП від неї призупинено. 

Введення в експлуатацію всіх потужностей заплановано протягом 2021-го року. Після цього тарифи на електроенергію будуть поетапно знижені до рівня роздрібних тарифів для населення.

Детальну інформацію щодо термінів вводу в експлуатацію, майбутніх потужностей і тарифів на електропостачання ви можете дізнатись з інформаційної довідки, текст якої доступний за посиланням або нижче. 

2

 

 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок