#Новини

Життя в ЖК Green Side з кожним днем стає зручнішим — тут відкриваються нові магазини та корисні сервіси

 

Житлові комплекси Будівельної групи Синергія мають все необхідне для комфортного життя сучасної людини: продуманий благоустрій, двір-парки, сучасні ігрові зони, спортивні майданчики та власну розвинену інфраструктуру. 

 

Ми віддаємо перші поверхи будинків для магазинів, кафе та інших корисних сервісів. Так створюється зручна інфраструктура в кроковій доступності без необхідності залишати будинок. Що особливо актуально для мам, які доглядають за дітьми, та зростаючій кількості людей, які працюють дистанційно вдома.

В ЖК Green Side ми враховували розташування в новому мікрорайоні. Тому тут два поверхи ми облаштували під комерційні приміщення: цокольний з внутрішнім двором та перший — із суспільним простором. Встановили у них великі скляні вітрини та вперше реалізували єдиний стиль для вивісок для збереження естетичного вигляду фасадів будинків.

Тут вже працюють будівельний супермаркет, інтернет-магазин електротоварів, шоурум натяжних стель. Нещодавно з'явилася затишна кав’ярня, де можна прихопити кави на прогулянку. От-от відкриється практика сімейного лікаря, супермаркет, магазин дитячих іграшок, перукарня, зоомагазин, салон краси та магазин напоїв. 

Ми в Будівельній групі Синергія розвиваємо свої житлові квартали як незалежні екосистеми із всім необхідним для динамічного життя. Такий підхід створює комфорт та зручність для мешканців, адже все необхідне під рукою. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок