#Новини

Інноваційні ліфти OTIS - тепер в житловому комплексі Синергія 3+

 

Інженерна інфраструктура ЖК Синергія 3+ найкращим чином забезпечена ліфтовим обладнанням зі світовим ім'ям і топовими об'єктами

 

Одним з найважливіших елементів будівлі є ліфти. Адже це, перш за все, комфорт пересування по будівлі, а також безпека пасажирів. Для цих завдань потрібні виключно якісні ліфти від бренду зі світовим ім'ям - компанії OTIS.

Будівельна група Синергія підписала контракт на постачання ліфтового обладнання для ЖК Синергія 3+ з одним з найбільших і найдавніших в світі виробників підйомного обладнання. Адже компанія OTIS була заснована в далекому 1853 році. З тих пір, обладнанням компанії оснащуються тільки найбільш значущі і інноваційні будівлі в світі, включаючи хмарочоси Вежі Петронас в Куала-Лумпурі або Бурдж-Халіфа в Дубаї.

 

Продукція OTIS має п’ять ключових особливостей, що робить її такою затребуваною:

 

  1. Компанія виробляє ліфти для будинків різної поверховості, що дозволяє підбирати найкращі рішення в конкретному випадку. Це і пристрої для будівель до 20 поверхів, а також ліфти з 30, 50 зупинками і більше.
  2. Використання однопалубних моделей ліфтів з високою вантажопідйомністю і відсутністю необхідності установки машинного приміщення. Крім того, у них дуже мало енергії, завдяки світлодіодному освітленню і активації сплячого режиму.
  3. Управління зі смартфона за допомогою додатка eCall - тепер можна викликати ліфт моделі Gen2 ще до того, як ви підійшли до будинку - і він буде вас чекати внизу.
  4. Плавність і відсутність шуму під час руху, завдяки використанню приводу ReGen, поліуретанових, армованих сталлю ременів, а також інноваційних безредукторних лебідок, які не потребують змащення.
  5. Безпека пасажирів забезпечується не тільки якістю комплектуючих ліфтів, а й впровадженням інноваційних технологій, таких як: система моніторингу Pulse, автоматичний режим евакуації в разі непередбачених обставин, а також цілодобова підтримка.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок