#Новини

Інновації стають основою сучасного будівельного бізнесу БГ Синергія

 

ЖК “Green Side” та “Синергія 3+” увійшли до рейтингу інноваційних проектів журналу “Бізнес”

 

Будівельна група Синергія зі своїми новими проектами увійшла в список інновацій від українського бізнесу, і ми радо ділимося з вами цією новиною.  Рейтинг був складений журналом “Бізнес” виходячи з даних відкритих джерел, офіційних сайтів забудовників та враховував думки експертів ринку нерухомості. Перевага надавалася житловим комплексам, які виділяються інноваційними рішеннями. Фахівці відзначили два проекти нашої компанії: ЖК “Green Side” та ЖК “Синергія 3”.

Особливості ЖК “Green Side” 

Концепт mixed-used-простір ЖК “Green Side” дозволяє жити, працювати та відпочивати в одному місці. Тут враховані потреби мам з дітьми, людей з різними фізичними можливостями, створені умови для затишного життя та повноцінного ведення малого бізнесу. Такі зручні рішення потрібні сучасним інвесторам, тому ми й заклали їх в основу створення нового житлового комплексу біля Києва. Саме цей проект Будівельної групи Синергія увійшов до ТОП-10 інноваційних житлових комплексів за версією спецвипуску журналу “Бізнес”.

Особливості “Синергія 3+”

Унікальність архітектурного рішення та “квартири-трансформери” з вільним плануванням ЖК “Синергія 3+” дають можливість мешканцям підлаштовувати нове житло під власні потреби. А родзинка комплексу - арт-об'єкт “Синергія”, додає йому індивідуальності та естетичної привабливості. Тому, проект “Синергія 3+” увійшов до ТОП-50 спецвипуску “Інновації”. 

Ми вдячні експертам ринку нерухомості та журналу “Бізнес” за оцінку проектів. Будівельна група Синергія ― це сучасні інноваційні рішення для вашого комфорту.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок