#Новини

Інвестиції в освіту від БГ Синергія серед ТОП-10 кейсів корпоративної соціальної відповідальності в Україні

 

У жовтневому випуску видання БІЗНЕС зібрало історії успішної та взаємовигідної співпраці бізнесу та суспільства, які мають синергетичний ефект. Серед ТОП-10 проектів такої співпраці успішний досвід Будівельної групи Синергія, яка інвестує в розвиток освітньої сфери.

 

До розуміння цього компанія пройшла свій розвиток. Починали з адресної допомоги учням. І дотепер діють мотиваційні програми для школярів “Відмінник Синергії” та стипендіальна програма “Обдарована дитина” на міському рівні. 

Далі Будівельна Група Синергія взяла вектор на будівництво освітніх закладів. Й у вересні 2017 р. збудувала і перевела на баланс міста Ірпінь дитячий садок “Колібрі”. А в 2019 році розпочала будівництво загальноосвітньої школи I-III ступенів “Синергія”.

“Враховуючи те, що Будівельна Група Синергія є однією з найбільших будівельних компаній України, на нас лежить велика відповідальність — стати гідним прикладом для інших представників ринку нерухомості України в аспекті корпоративної соціальної відповідальності та продемонструвати власним прикладом, як будуються сучасні комфортні міста”, — прокоментував Генеральний директор БГ “Синергія” Ігор Оверко.

Детальніше тут

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок