#Новини

Житлові комплекси від БГ Синергія будуть оснащуватися елітною плиткою ATEM

Новобудови від БГ Синергія славляться розташуванням в парковій зоні, передовим обладнанням будинків і впровадженням зелених технологій. Особлива увага приділяється і внутрішньому оздобленню - починаючи з 2019 року в усіх будинках буде використана новітня плитка від компанії ATEM.

Цей український виробник вже зарекомендував себе на будівельному ринку України, виробляючи по 22 млн м² плитки в рік. І зараз, компанія випускає нові колекції сучасного облицювального матеріалу, які можуть похвалитися винятковим дизайном і високою зносостійкістю. Вибір на користь ATEM не випадковий, адже це:

  • Український виробник європейської якості, на масштабному виробництві якого задіяні тисячі українців. Таким чином, компанія не тільки випускає конкурентний продукт для елітних житлових комплексів, а й дає робочі місця багатьом нашим громадянам.
  • Великий вибір продукції, починаючи зі стриманої плитки в стилі хай-тек, і закінчуючи екстравагантними декоративними рішеннями, стилізованими під камінь або дерево. В асортименті є вироби різного формату і призначення, що робить ATEM ідеальним вибором для амбітних завдань, поставлених БГ Синергія.
Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок