#Новини

Як це було: свято Миколая в Синергії

 

Цього року Святий Миколай завітав до всіх житлових комплексів Синергії з подарунками. Дивіться чарівне відео. 

 

За стандартами Синергії, ми продовжуємо піклуватися про наших мешканців навіть після введення будинків в експлуатацію та видачі ключів. Тож, традиція святкування Дня Святого Миколая в Синергії налічує вже 4 роки. Першим комплексом, в якому ми провели це свято в 2017 році, стала Синергія 2. 

І цього року, в кожен заселений комплекс Синергії завітав Святий Миколай, аби подарувати солодощі його найменшим мешканцям. В двох ЖК Green Side та City Park свято відбулося вперше. Маленькі та великі жителі зібралися в своїх двір-парках біля ялинок, які завчасно прикрасили працелюбні ельфи з Обслуговуючої компанії. Поки Святий Миколай дарував солодощі чемним діткам, наші казкові помічниці-аніматори створювали святкову атмосферу запальними танцями та веселими конкурсами. 

Свято в кожному комплексі тривало кілька годин, тож жоден малюк не залишився без подарунка та гарного настрою. Любі мешканці, дякуємо вам за драйв, позитив та усміхнені обличчя!

Ми дуже тішимось, що наступного року до маршруту Святого Миколая додадуться ще два наших комплекси ЖК Синергія 3+ та ЖК Синергія Сіті.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок