#Новини

Як приймати квартиру в новобудові від забудовника?

 

Перед  підписанням оглядового акту на квартиру радимо звертати увагу на те, що прописано в договорі та чи відповідає перелік виконаних робіт договірними умовам. 

 

Дивіться та перевіряйте:

1. Стіни та підлогу

Виміряйте рівність та міцність підлоги та стін, відсутність перепадів висот на стяжці підлоги, кут стін в 900

2. Вікна та двері

Переконайтесь, що в квартирі встановлені вікна та двері з характеристиками, вказаними в договорі. Перевірте комплектацію конструкцій, закривання-відкривання, щільність прилягання.

Спробуйте зачинити та відчинити двері ззовні та зсередини квартири. Замок не повинен заїдати або мати інші дефекти.

3. Переконайтеся в працездатності вентиляції

Піднесіть до отвору для витяжки запалений сірник. Його полум'я має тягнутися всередину або навіть згаснути. Можна також прикласти до отвору аркуш паперу. За рахунок тяги він повинен прилипнути.

4. Протестуйте комунікації

Якщо ваша квартира із додатковим оздобленням та в ній встановлені вимикачі, розетки – протестуйте їх. 

При базовому наповненні у вас зі стін та стелі буде видно дроти, скористайтеся індикатором напруги або вольтметром аби перевірити наявність струму в мережі.

Огляньте труби, які встановив забудовник в системі водопостачання. Зауважте, що їх видно лише частково, так як є тільки ввід в квартиру.

Цими порадами вже скористався наш іноземний інвестор ЖК Green Side, який на етапі будівництва купив квартиру в новобудові Ірпеня. А нещодавно завітав до відділу сервісу, аби підписати оглядовий акт. Скористайтесь і Ви!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок