#Новини

Комфортне та престижне: розповідаємо, що таке житло бізнес-класу на прикладі ЖК Синергія Сіті

 

Новобудови бізнес-класу значно відрізняються від інших категорій. Ми підготували для вас детальний розбір цієї категорії житла на прикладі ЖК Синергія Сіті. 

 

В залежності від рівня комфорту, сучасні новобудови поділяються на 4 основні класи — економ, комфорт, бізнес та еліт.

Житлові комплекси еліт- та бізнес-класу відносяться до помешкань підвищеної категорії комфортності. Розглянемо основні критерії, які дозволяють віднести проект до бізнес-класу на прикладі нашого ЖК Синергія Сіті.

Локація

Новобудови бізнес-класу мають знаходитись в рекреаційній зоні, культурному чи історичному центрі міста.

ЖК Синергія Сіті має напрочуд вдалу локацію. В 3-х хвилинах повільної ходи від ЖК знаходиться нова міська набережна. Менше 10 хв — до лісу, і всього лиш 15 хв до центру міста.

1

ЖК Синергія Сіті відповідає нормам транспортної доступності для ЖК бізнес-класу, адже автобусна зупинка знаходиться просто на виході з території комплексу.

Технологія будівництва та оздоблення

Важливим критерієм для житла бізнес-класу є унікальний дизайн, якісні матеріали та сучасні технології. 

Секції ЖК Синергія Сіті збудовані за авторським проєктом та мають незвичну хвилеподібну форму. За стандартами Синерії, ми будуємо виключно з якісних матеріалів та за сучасними технологіями. Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією або з натуральної цегли, утеплені мінватою вищого гатунку, а у всіх квартирах встановлені великі п’ятикамерні вікна Rehau з аргоном.

2

Також, підвищені вимоги пред’являються до ліфтів. В будинку мають бути швидкі високотехнологічні ліфти. Саме такими є ліфти від компанії OTIS, що вже встановлені в перших секціях комплексу.

Особливості планування квартир

Бізнес-клас передбачає вільне планування кімнат та обов’язкову наявність лоджії у кожній квартирі. На останніх поверхах ЖК мають бути дворівневі квартири з терасами. Вхід в будинок — виключно на рівні землі. Як бачите, по цьому пункту маємо 100% співпадіння з характеристиками ЖК Синергія Сіті.

8

Територія та благоустрій

Комплекс бізнес-класу обов’язково має закриту територію та багату інфраструктуру.

Територія ЖК Синергія Сіті буде недоступна для сторонніх людей. За стандартами Синергії, в комплексі плануються численні дитячі майданчики у форматі плей-хаб, двір-парки з ландшафтним дизайном та інші інфраструктурні об’єкти для життя та відпочинку мешканців. 

4

Про порядок і красу на території буде дбати власна управляюча компанія.

Коли комплекс буде збудовано на 100%, на території працюватиме 500 крамниць та інших сервісів.

Також, на території заплановано 5 дитячих садочків, і вже будується власна школа Синергія.

5

Кожен ЖК бізнес-класу повинен мати свою “родзинку”. Для ЖК Синергія Сіті — це великі експлуатовані тераси на даху для романтичної вечері, вечірки чи споглядання заходу сонця.

7

Перелік вимог до ЖК бізнес-класу справді вражає. Але ЖК Синергія Сіті збудована за найвищими стандартами і відповідає характеристикам сучасного житла цієї категорії.

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок