#Новини

Комерційна нерухомість в ЖК Синергія 2+ отримає кращий дизайн

У будинках ЖК Синергія 2+ є чималий простір для комерційної нерухомісті на цокольному поверсі. Це значно підвищить комфорт від проживання в парковій зоні, оскільки дозволить облаштувати актуальні торгові точки і заклади для мешканців, а також дасть величезні можливості приватному бізнесу в швидко зростаючому місті. Про вигоди подібного інвестування можна ознайомитися в статті, опублікованій на порталі minfin.

Грамотно розташовані торгові площі мають зручний доступ і добре помітні для численних мешканців та перехожих. А тому, така нерухомість дуже ліквідна, і може бути придбана як для ведення власного бізнесу, так і з метою здачі в оренду або перепродажу. Останні два пункти будуть особливо привабливі для рантьє, оскільки ціна за квадратний метр нежилого фонду в Ірпені зростає з кожним днем.

А прямо зараз БГ Синергія дала старт масштабним роботам з облицювання перших поверхів, створених спеціально під комерційну нерухомість. Уже зовсім скоро можна буде насолодитися свіжим сучасним дизайном перших поверхів, завдяки використанню нової колекції керамічної плитки від кращих українських виробників.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок