#Новини

Запрошуємо майбутніх мешканців 7, 8 та 9 будинків ЖК Синергія Сіті на Welcome Party!

 

Що може бути важливішим за знайомство з сусідами власного будинку? Багато проблем можна розв'язати наперед, познайомившись із сусідами та об'єднавшись разом. А ще ми у Синергії впевнені в тому, що будь-яку хорошу ініціативу потрібно починати зі встановлення контакту, і він має бути живим.

 

Попереду холодна осінь, довга зима, і відпочинок проста неба до наступної весни залишиться лише у спогадах. Тому не витрачаємо даремно час, ловимо вайб останніх теплих днів осені.

Тому 18 вересня наш сквер в ЖК Синергія Сіті перетвориться на зону суспільного відпочинку зі смаколиками, напоями, діджейськими ритмами та святковою атмосферою. Запрошуємо майбутніх мешканців 7, 8 та 9 будинків знайомитись, обмінюватись щасливими враженнями та порадами щодо облаштування нової квартири.

Відчуйте в цей день енергію відпочинку, руху під запальні діджейські ритми. Підспівуйте, піднімайте келихи, пригощайтесь смаколиками, робіть нові фото в Instagram, знаходьте нових друзів, партнерів по бізнесу чи компанію для пробіжки по найбільшій набережній на Київщині вздовж річки Ірпінь.

Розпочинаємо Welcome party о 14:00 і пікнікуємо до 17:00.

Адреса святкування: м. Ірпінь, вулиця Достоєвського, 1в/9, сквер Синергія Сіті.

Проведіть цю суботу серед природи! До зустрічі!

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок