#Новини

Динаміка виконання робіт на об'єктах БГ Синергія вражає

 

Зведення нових будинків в ЖК “Синергія 3+” йде повним ходом!

 

Ми не сповільнюємо темпи роботи на період відпусток, а навпаки: зводимо нове якісне житло ще швидше. Раді вам повідомити, що будівництво другого поверху будинків № 7 та № 8 вже завершено. Терміни виконання робіт відповідають складеному графіку.

На кожному етапі будівництва БГ Синергія робить все можливе, щоб задоволені новими квартирами власники якнайшвидше оселилися в своїх омріяних домівках. Незмінно дотримуючись технологічних процесів та сучасних стандартів зведення житла, ми створюємо новий простір. Де грамотно продумане не лише планування квартир, але й місця загального користування, закриті двори, зручні парковки та навіть чудовий вид з панорамного вікна.

Житловий комплекс “Синергія 3+” спроектовано на 9 сучасних будинків, що затишно розташовані неподалік від Києва. Сьогодні будівництво будинків № 7 та № 8 вже розпочато, і ви маєте можливість оцінити темпи робіт. Ми впевнено йдемо до завершення цього вдалого проекту. Де гармонійно поєднані переваги життя біля Києва та розташування в екологічно чистому районі. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок