#Новини

Завершуємо внутрішні оздоблювальні роботи в 9-й секції ЖК Синергія Сіті

 

9-та секція ЖК Синергія Сіті готова на 96%. Наразі ми фіналізуємо внутрішні роботи. Дізнайтесь, що саме залишилось зробити.



Залишились лічені тижні до того моменту, як всі внутрішні роботи в секції будуть завершені. Наразі наші майстри працюють одночасно в трьох напрямках:

  • Завершують укладання плитки у вхідній групі на першому поверсі.

Нагадаємо, що в оздобленні ми використовуємо матеріали з приємними натуральними фактурами імітацію мармуру, дерева та інсталяції зі стабілізованого моху. 

  • Роблять водовідведення на лоджіях.

Комплекс має відкриті лоджії без зовнішнього скління. Цей формат дуже популярний в Європі. В такому випадку лоджія стає не коморою для зберігання непотрібних речей, а затишним місцем для відпочинку. Крім того, відкриті лоджії зберігають привабливий зовнішній вигляд і підкреслюють незвичну архітектурну концепцію комплексу. Для того, аби на них не збиралась зайва волога, ми облаштовуємо централізовану систему водовідведення.

  • Фарбують стіни в місцях загального користування.

На кожному поверсі ми наносимо навігаційну розмітку та фарбуємо стіни в графітно-сірі та білі кольори, які чудово доповнюють мінімалістичні інтер’єри комплексу.

ЖК Синергія Сіті це флагманський проєкт нашої команди, який увібрав в себе весь 10-річний досвід Синергії. Ми впевнені, що комплекс стане затишним місцем для вашого життя та відпочинку. 

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок