#Новини

«Пандемія підштовхнула будівельний бізнес до стрімкої діджиталізації», – Ігор Оверко

 

Події минулого року мотивували будівельні компанії до активного використання онлайн-інструментів. Зокрема, клієнти отримали можливість переглядати житлові комплекси, квартири і комерційну нерухомість, не виходячи з дому. Про це у програмі «Час: Online» на «5 каналі» розповів генеральний директор будівельної групи «Синергія» Ігор Оверко.

 

«Найбільшим викликом цього року, звісно, була пандемія коронавірусу. Вона неоднозначно вплинула на різні бізнеси. А на нашу компанію вона вплинула наступним чином. Перше, необхідно було переходити на електронні способи ведення бізнесу. Мається на увазі робота з клієнтами, робота з архітектурними, інженерними, бухгалтерськими та іншими підрозділами. Тобто відбулася повна діджиталізація компанії. Друге стосується роботи з клієнтами. Ми швидкими темпами почали запроваджувати ідеї, які  давно планували, але відкладали на майбутнє. А саме: онлайн-перегляди житлових комплексів, онлайн-перегляди квартир. Тобто людям не потрібно виходити з дому. Ми надали можливість нашим клієнтам дистанційно обирати житло, приймати рішення щодо покупки, в телефонному режимі консультуватися з  менеджерами, а також комунікувати через «Zoom» та інші зручні платформи. Це найбільша трансформація, яка відбулася у нас за цей рік», – прокоментував Ігор Оверко.

 

Крім цього, експерт зазначив, що поведінка покупців на ринку нерухомості також суттєво змінилася. Раніше одним з ключових критеріїв для клієнта була вартість квадратного метра. Тепер людям більше важливі місце розташування житла, площа квартири, можливість обладнати повноцінну локацію для роботи з дому.

1

ЖК "Синергія Сіті", м. Ірпінь

 «Почали більше придивлятися до такої категорії житла, як дворівневі квартири. Для того, щоб на нижньому рівні організовувати родинний простір. А другий рівень – для офісу та лаунж-зони. Також люди звертають більше уваги на те, як оформлена їхня прибудинкова територія», – пояснив Ігор Оверко.

2

ЖК "Синергія Сіті", м. Ірпінь

«Синергія» – одна з найбільш успішних будівельних компаній у Київській області. За результатами всеукраїнського маркетингового дослідження «Вибір року»  вже вдруге компанія перемогла у номінації «Девелоперська компанія року в передмісті Києва».

 3

Команда БГ "Синергія" з дипломом "Вибір року 2020"

Як відомо, весною цього року будівельна група «Синергія» власним коштом повністю відновила фасад інфекційного відділення Ірпінської лікарні на Київщині. А також долучилася до ремонту додаткових палат у закладі.

4

Відреставроване навесні 2020 інфекційне відділення Ірпінської міської лікарні, м. Буча

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок