#Новини

Бібліотека Синергії - крок до свідомої нації!

 

Ігор Оверко, директор БГ "Синергія", дав старт новому пізнавальному проекту - Бібліотека Синергії!

 

Нещодавно в батьківській групі 17 школи Ірпеня, що по вулиці Тищенка, обговорювали актуальне питання нестачі в школі хороших сучасних книг для читання дітям.

Ні для кого не секрет, що в наш час діти читають менше, з однієї сторони це можна виправдати доступністю інформації в інтернеті, з другої, більш глобальної, проведенням вільного часу з гаджетами, а не з книгою.

Та все ж, Ви бачили очі дитини, яка тримає в руках гарно ілюстровану новеньку книгу, яка ще пахне поліграфією? А якщо вона ще й пригодницька чи детективна?

Важливо заохочувати любов до книги та читання і пропонувати дітям саме цікаві сучасні книги.

Розуміючи це, Ігор Оверко, як член батьківського комітету школи, відгукнувся на цю ситуацію.

4 березня від імені Будівельної групи "Синергія" він особисто передав до бібліотеки школи два комплекти книг української та світової класики. Це і всім нам добре відомі Пригоди Тома Сойєра, і цікавенні оповідання для дітей Всеволода Нестайка, і вічна класика - Кобзар, і бестселлер для підлітків - Поліанна Е. Портер, та багато інших.

Також Ігор Оверко поспілкувався з маленькими читачами, аби розуміти їх уподобання та продовжувати в майбутньому цю дійсно цінну ініціативу.

Тож, розвивати дітей і впливати на формування освіченого покоління можна і слід навіть такими, здавалось би, простими способами.

БГ Синергія цінує дитинство і підтримує дітей!

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок