#Новини

Фасадні роботи першого поверху в 10, 11 будинків ЖК Синергія Сіті наближаються до завершення

 

Час діяти: для відкриття бізнесу в ЖК Синергія Сіті ми створюємо кращі умови.

 

В 10 та 11 будинках ЖК Синергія Сіті продовжуємо фасадні роботи 1-го поверху наразі триває фінальне оздоблення фасадів плиткою з високоякісного керамограніту провідного польського виробника Paradyz Ceramica. Глянцева плитка буде гармонійно поєднуватися із загальною стилістикою будинків, і разом з тим служити не лише елементом декору, а й утеплювачем.

За стандартами Синергії ми перші поверхи будинків віддаємо для розвитку внутрішньої інфраструктури: магазинів, кафе та інших корисних сервісів. Тому важливо, щоб приміщення не лише виглядали привабливо та підкреслювали статусніть житлового комплексу бізнес-класу, а ще й витримували високий рівень навантажень від щоденного користування. Не випадкова особливість плитки Paradyz міцність каменю: поверхні плитки не страшні ніякі погодні умови та перепади температур.

Одна з численних переваг життя в ЖК Синергія Сіті розвинута інфраструктура із всім необхідним для життя та відпочинку в кроковій доступності. У мешканців не буде потреби покидати “місто в місті”, адже все необхідне завжди під рукою. 

Паралельно з оздоблювальними роботами ми фіналізуємо роботи з облаштування вхідної групи та фарбування місць загального користування. 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок