#Новини

Готовність моноліту — до 60%. В другій черзі ЖК City Park продовжуються монолітні роботи

 

В найкращому ЖК для інвестицій все більше поверхів і все менше вільних квартир. Розповідаємо, скільки поверхів вже збудовано в кожному з 4-х будинків.

 

Ми будуємо ЖК City Park за монолітно-каркасною технологією, яка дозволяє зводити до 5 поверхів на місяць. Проте, якість будівництва для нас важливіша за швидкість; тож ми чекаємо, поки моноліт на кожному поверсі набере проєктну міцність, і тільки після цього розпочинаємо наступний етап робіт. 

Станом на 28 квітня в першому та другому будинках комплексу готово близько 60% моноліту. В першому будинку монолітники виконали перекриття 10-го поверху, а в другому роботи тривають на 11-му поверсі. Паралельно зі зведенням моноліту, ми робимо цегляну кладку та монтуємо вентиляцію в санвузлах та на кухнях.

Але справжні рекорди швидкості встановлюються у 3 та 4 будинках комплексу. Менше ніж за місяць вони зросли на 3 поверхи! Так, в третьому будинку триває заливка колон 7-го поверху; в 4-му армують перекриття 4-го поверху.

Якщо ви шукаєте квартиру в комплексі з розвиненою інфраструктурою від надійного забудовника радимо звернути увагу на ЖК City Park II черга від Будівельної групи Синергія.

У 2020 році його було визнано найкращим комплексом для інвестицій у передмісті Києва. І недарма, адже ціни на квартири в другий черзі City Park стартують від 15 800 грн/м2, а в першій черзі щомісяця відкриваються нові сервіси для комфортного життя мешканців району. Проте з кожною проданою квартирою ціни зростають. Тож, якщо ви шукаєте вигідний об’єкт для інвестицій радимо не зволікати і запрошуємо на перегляд або віртуальну екскурсію комплексом

 

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок