#Новини

Щомісячний фотозвіт з будмайданчиків Будівельної групи Синергія

 

Піблікуємо щомісячний звіт з будівнитцва житлових комплексів Будівельної групи Синергія від 15 лютого 2022

 

Звіт про хід будівництва ЖК «City Park ІІ черга» від 15 лютого 2022 року

У першому будинку  продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 10-13-х поверхах.  Продовжуємо монтаж вікон на 8-му поверху. Продовжуємо монтаж стояків В1, В2 та опалення.

У другому будинку завершили заливати стяжку до 15-го поверху та продовжуємо на 16-му поверсі. Триває прокладання внутрішніх комунікацій у МЗК на 11-му та 12-му поверхах. Завершили монтаж стояків К1 та К2. Почали  утеплення фасадів мінватою. На покрівлі поклали перший шар євроруберойду. Розпочали класти плитку на підлозі в холодних переходах. Триває кладка плитки в МЗК на 12-му поверсі.

У третьому будинку продовжуємо зводити внутрішні та зовнішні стіни на 15-му, 16-му та 17-му поверхах. Продовжуємо монтаж вікон на 14-му поверсі. Продовжуємо заливати стяжку у квартирах на 9-му поверсі. Проклали внутрішні комунікації у МЗК до 9-го поверху. 

У четвертому будинку почали чистове оздоблення стін в МЗК, роботи тривають на 12-16-х поверхах. Рівень готовності фасадів – 95%. Розпочали заливати стяжку на 1-му поверсі, де будуть розташовані комерційні приміщення. Поклали перший шар євроруберойду на покрівлі. Завершили на всіх поверхах виконувати кладку плитки на сходових майданчиках. 

На будмайданчику ІІ черги ЖК City Park завершили роботи із прокладання теплотраси.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «Синергія Сіті» від 15 лютого 2022 року

У двадцятому будинку продовжуємо зведення зовнішніх та внутрішніх стін останнього 10-го поверху. Завершили монтаж вікон. Завершили монтаж сходів у дворівневих квартирах. Продовжуємо роботи із влаштування вентиляційних каналів на покрівлі. Почали роботи із встановлення стояків К1, К2 та стояків опалення.

У двадцять першому будинку завершили зведення стін. Завершили встановлення вікон. 

Розпочали влаштування вентиляційних каналів на покрівлі. 

У двадцять другому будинку продовжуємо зведення стін 9-го та 10-го поверхів. Продовжуємо встановлення вікон на 7-му та 8-му поверхах. Триває влаштування вентиляційних каналів на покрівлі. 

У двадцять третьому будинку продовжуємо зведення стін на 6-му, 7-му, 8-му та 10-му поверхах. Продовжуємо монтаж вентиляційних каналів на покрівлі. Продовжується встановлення вікон 5-го поверху.

У тринадцятому будинку залили плиту перекриття 6-го поверху. 

У чотирнадцятому будинку залили плиту перекриття 7-го поверху.

У п'ятнадцятому будинку закінчили влаштування вертикальних елементів 1-го поверху.

У шістнадцятому будинку почали  влаштування вертикальних елементів 1-го поверху.

У сімнадцятому будинку триває влаштування фундаменту ростверків.

У вісімнадцятому будинку продовжуємо вдавлювати палі під фундамент.

 

Звіт про хід будівництва ЖК «Синергія Київ» від 15 лютого 2022 року

У першому будинку завершуємо влаштування плити перекриття 2-го поверху. 

У другому будинку завершили зведення зовнішніх та внутрішніх стін 11-го та 12-го поверху та розпочали на 13-му та 14-му поверсі. Змонтували вікна до 6-го поверху. З 1-го по 9-й поверх проводиться монтаж стояків К1, К2, В1, ВК. Продовжуємо прокладання внутрішніх комунікацій (води, каналізації). Продовжуємо влаштування вертикалей 16-го поверху. Залили стяжку на холодних переходах до 8-го поверху.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок