#Новини

Ми створили найбільшу в Ірпені ігрову територію в ЖК Green Side: ділимось знімками

 

Ігровий простір, розроблений нами разом з відомим вітчизняним постачальником ігрового устаткування Inter Atletika, став чудовим рішенням комплексного розвитку території житлового комплексу Green Side.  

 

Створюючи концепцію внутрішнього двору комплексу, ми підкреслили ідею, якої дотримуємося при будівництві всіх наших ігрових просторів — «грай та розвивайся». Для цього ми спеціально підібрали ігрове обладнання з розвиваючими елементами, приємною кольоровою гамою, зонами для рухливих та предметних ігор.

Тут знаходяться високі відкриті та закриті гірки, гойдалки, тунелі. Майданчик розрахований на дітей різних вікових груп, та ми впевнені, вона сподобається навіть дорослим! Для них ми готуємо зони відпочинку, де можна буде познайомитись та поспілкуватися із сусідами.

Майданчик вже став окрасою житлового комплексу Green Side. Сподіваємось, він стане центром тяжіння жителів комплексу. Ділимося з вами свіжими знімками. Та чекаємо з нетерпінням завершення карантину для першого «тест-драйву» майданчику. 

“Ми в Синергії завжди продумуємо цікаві ігрові зони, щоб дітям не потрібно було шукати розваг “у іншому дворі”. Наші майданчики створені так, щоб діти кожен день знаходили нове заняття та їм хотілося повертатися сюди знову і знову. Саме така ігрова територія створюється зараз в ЖК Green Side” — поділився Ігор Оверко, директор БГ Синергія.

Поділитися:
Інші новини
Задати питання онлайн
Замовити зворотній дзвінок